Els molinets de Salvatella

Els molinets de Salvatella són una eina pensada per als docents o les famílies que vulguin treballar algunes competències bàsiques amb els nostres llibres. Són propostes enteses com a jocs que ens porten a reflexionar sobre els conceptes que apareixen als llibres i també ens ofereixen activitats per passar temps de qualitat amb els nostres infants. Algunes d’aquestes activitats, a més, consisteixen en la creació d’eines que poden servir per millorar l’expressivitat i la comunicació.
Es tracta d’activitats senzilles i personalitzables, amb marge d’adaptació per a les necessitats de cadascú. Amb una mirada transversal, trobareu propostes per a totes les edats, amb activitats d’introspecció, de comprensió lectora, tallers i jocs grupals pensats per treballar a l’aula i fomentar, també, la coneixença i la cohesió.
Els molinets de Salvatella són aquesta bufada que fa girar la màquina, que proposa els llibres com a material útil i indispensable per a l’aprenentatge dels més menuts. T’animes a bufar amb nosaltres?

Escull el molinet 

Natura i Emocions

El Gran Pla

N'has fet de tots colors, Lia!

El Leo i la Lea

Dents de lleó

Matrioskes

Emocions

Creixem plegats

Els petits mediadors

Cistella0
No hi han productes!
0

Vols rebre novetats, notícies, etc...?

Moltes gràcies

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Editorial Salvatella utilitzarà la informació que proporcioneu sobre aquest formulari per estar en contacte amb vosaltres i per proporcionar actualitzacions i màrqueting.