Il·lustradors

A més a més de les paraules que, de mica en mica, van constituint una història més o menys entretinguda i educativa, a l’editorial Salvatella també es valoren molt les imatges que les acompanyen i que, sovint, en faciliten la comprensió. Per això, els il·lustradors (alguns dels quals es presenten a continuació) que col·laboren en la labor de la casa es trien segons cert criteri: han de poder donar vida als personatges per convertir-los en éssers propers i entranyables.

barbara sanso

Bàrbara Sansó Genovart

Il·lustradora
Veure més informació

Bàrbara Sansó Genovart va néixer a Mallorca l’any 1973. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i va cursar amb èxit un postgrau d’il·lustració avançada a l’Escola Massana de Barcelona. No va ser fins l’any 2009 que va poder passar a definir-se laboralment com a il·lustradora, però el seu recorregut professional va començar molt abans, en diferents agències de publicitat i estudis de disseny gràfic (AMR Aguilera Morillas Ruiz, Lowe, FMRG, XTS…). El 2017 va ser seleccionada per encapçalar la participació de les Illes Balears i Catalunya a la Fira del Llibre de Bolonya. Per a l’editorial Salvatella ha farcit de precioses il·lustracions la col·lecció “Natura i emocions”.

xaviramiro

Xavi Ramiro Granollers

Il·lustrador
Veure més informació

Xavi Ramiro Granollers compagina la seva feina en qualitat d’il·lustrador amb la de professor en diferents postgraus i workshops al Centre Universitari de Disseny de Barcelona (BAU) i a l’escola de Disseny Gràfic, Fotografia i Moda (IDEP). És, també, un director d’art especialitzat en el camp digital. Ha treballat en nombroses aplicacions i jocs per a plataformes com iOs, Android o Steam. També col·labora sovint amb el món editorial i la premsa. Per a l’editorial Salvatella ha il·lustrat la col·lecció “Escola de les lletres”, de Peix Cruz.

carme sole

Carme Solé Vendrell

Il·lustradora
Veure més informació

Carme Solé Vendrell va estudiar a l’Escola Massana de Barcelona, i des que va editar el seu primer llibre l’any 1968 no ha parat de treballar com a il·lustradora: ha acompanyat de dibuixos el text de més de set-centes obres, majoritàriament àlbums i llibres de text.

Tanmateix, certa curiositat incansable que la caracteritza va impulsar-la a provar de cultivar també el cartellisme, l’animació, l’escenografia, la dramatúrgia i la direcció de teatre, entre d’altres activitats. Per a l’editorial Salvatella ha il·lustrat el llibre “1, 2, 3, 4, 5, 6 contes màgics”, en què la màgia es torna protagonista i causant dels misteris que preocupen i fascinen els infants.

sandra aguilar

Sandra Aguilar

Il·lustradora
Veure més informació

Fa poc que Sandra Aguilar va decidir completar els seus estudis per mitjà del màster en il·lustració seqüencial de la universitat de Brighton, Regne Unit. Ha il·lustrat llibres per a nens, i carrega més de dotze anys d’experiència com a il·lustradora, però això no l’ha impedit de convertir-se, a més a més, en autora de l’àlbum il·lustrat “Little Braver”, que va rebre una menció d’honor durant la celebració dels premis Mc Millan l’any 2012. Per a l’editorial Salvatella ha il·lustrat les col·leccions titulades “Emocions” i “De mica en mica”, constituïdes per llibres que neixen de la voluntat d’acompanyar el desenvolupament intel·lectual i emocional dels més petits.

silvia pla

Sílvia Pla

Il·lustrador
Veure més informació

Sílvia Pla va néixer a Barcelona i actualment viu a Cardedeu. Després de l’educació primària i de la secundària, va estudiar disseny gràfic a l’Escola Groc: Escola d’Arts Plàstiques de Barcelona, i sembla que durant aquesta etapa va arribar a conèixer l’èxit, perquè com a dissenyadora ha creat la imatge gràfica de grans empreses. Va decidir, però, aturar-se i deixar una mica de banda la carrera que semblava que li obriria les portes cap a una estabilitat gloriosa, en adonar-se que la il·lustració l’interessava tant com el disseny. De llavors ençà ha anat dedicant-se a totes dues passions. Encara ara, treballa per diferents editorials i ha publicat els seus propis contes infantils. Per a l’editorial Salvatella ha il·lustrat molts quaderns infantils didàctics, com els de lectoescriptura i matemàtiques. A més a més, ha farcit de dibuixos col·leccions completes, com ara la que s’anomena “Pensem”, i treballa en la producció de contes nous per a la col·lecció “Ves per on!”.

rita_culla

Rita Culla Perarnau

Il·lustradora
Veure més informació

Rita Culla i Perarnau va néixer a Barcelona, gairebé es pot dir que amb un llapis a la mà. De petita, com qualsevol infant, es passava el dia jugant i somniant. Tanmateix, ella ho feia per mitjà del dibuix. Després del batxillerat, els seus pares la van matricular a la facultat de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona, on va envoltar-se de professionals reconeguts dins el panorama artístic i més tard, paral·lelament, va obtenir la diplomatura a l’Escola de Pintura Mural de Sant Cugat del Vallès, on va gaudir molt tant de l’aprenentatge com de la pintura al fresc. La primera experiència com a il·lustradora va sorgir-li quan tenia 21 anys, en voler explicar-li una vivència passada a la seva filla, i de llavors ençà mai no ha deixat de dibuixar (cosa que, inesperadament, ha acabat esdevenint la seva feina diària). Per a l’editorial Salvatella ha il·lustrat llibres, contes, jocs i quaderns pedagògics.

Carmina Del Río

Carmina del Río

Il·lustradora
Veure més informació

Carmina del Río Galve ha cregut sempre que la infantesa és una etapa crucial pel que fa a la formació tant personal com acadèmica que l’individu ha d’anar desenvolupant al llarg de la seva vida, i per tant ha escrit i il·lustrat més d’un centenar d’històries que pretenen subratllar la importància de certs valors com ara l’amistat i el respecte pels altres, per l’entorn i per les diferencies o minusvalideses. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona, però no en va sortir determinada a mantenir la il·lustració com a únic ofici, sinó que d’aleshores ençà l’ha seguit compaginant amb el d’escriptora i, fins i tot, amb el de professora. Per a l’editorial Salvatella ha escrit i il·lustrat nombroses col·leccions: l’anomenada “Laura i companyia”, “Els nostres deures” o “Avui és un dia especial”, entre d’altres. Sobretot, als contes de la Carmina del Río els caracteritzen uns dibuixos plens de tendresa i uns textos senzills, molt propers als infants.

lara

Lara Sànchez i Guirado

Il·lustradora
Veure més informació

La Lara Sánchez va néixer a Mataró. Es va llicenciar en Belles Arts a Barcelona i la seva vida professional s’ha encaminat sempre cap a la il·lustració fent Larades. Amb un estil humorístic i alhora tendre, procura que els seus personatges parlin per si sols i expliquin una història, la seva història.

Ha col·laborat en diferents actes i obres per la seva ciutat, a Mataró, els més destacats han estat il·lustrar una entranyable Vella Quaresma l’any 2013, el disseny del Torró d’Autor 2014 de la prestigiosa i tradicional Pastisseria Uñó i obtenint el premi a Mataronina de l’any 2014 per la seva trajectòria artística. També ha fet projectes a Barcelona, amb TRAM Barcelona i il·lustrant murals pels Cap de la Vila Olímpica i el Cap de la Barceloneta. Ha il·lustrat les històries del conte ‘L’avi ja no hi és’ i ‘El secret d’en Xavi’, i els divertits i entretinguts quaderns de Llapisipinzell.

Cistella0
No hi han productes!
0