37a Nit de l’Edició

Dilluns passat vam celebrar la 37a Nit de l’Edició o, dit d’una altra manera, tota una colla d’editors i editores ens vam reunir per aclamar, com fem cada any, la resiliència d’un petit artefacte fràgil però transformador, que és el llibre.

L’acte va tenir lloc al Teatre Romea, un espai idoni que ens va permetre viure una experiència artística a quatre bandes: literatura, teatre, dansa i música es van aplegar per oferir-nos una nit ben especial; sense tractar-se d’una tria arbitrària, al Romea vam poder guardonar el seu director artístic amb el premi Atlanta. Josep Maria Pou, amb una veu gruixuda i vibrant ―fins i tot arrossegant un refredat aquella veu fa posar els pèls de punta!―, ens va dedicar un discurs apassionat que va fer aixecar dempeus a més d’un assistent.

A més, també vam poder compartir amb els nostres col·legues l’alegria i la satisfacció de dur a l’esquena els 100 anys de Salvatella, que no són pocs, i vam gaudir d’un petit viatge en el temps ―o gran viatge en el temps, més aviat―, acompanyats dels nostres amics que també feien anys. És un veritable plaer veure prosperar tants projectes literaris!

L’esdeveniment va cloure al vestíbul del teatre, i a poc a poc vam anar desfilant cap a casa embriagats encarar d’un sentiment reconfortant: el d’haver fet que la passió per la literatura fos la protagonista indiscutible d’aquesta 37a Nit de l’Edició.Cistella0
No hi han productes!
0