Qui som?
L’editorial Salvatella neix, fa més de 90 anys, amb l’objectiu de proporcionar material didàctic de qualitat als nens i nenes. Ja des del primer moment es va posar especial atenció i cura en l’edició dels llibres, premissa que segueix vigent a dia d'avui i que ha esdevingut el segell de la casa. El fons editorial de Salvatella es caracteritza precisament per cuidar els detalls i, alhora, aportar valors fonamentals en l’educació infantil per tal d’aconseguir un aprenentatge entretingut i amè.
salvatella-avi
Els inicis: Salvatella, ambaixador de l’escola activa
L’any 1922, al bell mig del barri barceloní de Gràcia, Miguel A. Salvatella va fundar l’editorial que porta el seu nom. Després de treballar a la llibreria del seu pare durant alguns anys, el jove Miguel va voler adaptar les publicacions escolars als nous corrents educatius del moment i que s’emmarcaven dins del concepte “d’escola activa”. Salvatella va esdevenir així un dels pioners en el camp de les publicacions d’ensenyament, dirigides tant als alumnes com als educadors.
Llibres relacionats
  • No featured products at this time.
salvatella-avi
Segona generació i consolidació
El constant esforç per adaptar-se als nous temps va fer de Salvatella un referent en el món educatiu que segueix viu avui dia. Quan en Miguel es va retirar el 1977, els seus fills Juan i José Maria –amb 20 anys d’experiència- van constituir una societat anònima. Sota la seva direcció, l’editorial va fer un tomb i, sense perdre el sentit pedagògic que la caracteritza, es va centrar en l’educació infantil i en els llibres de manualitats, essent els primers en crear fitxes per a preescolars.
Llibres relacionats
  • No featured products at this time.
salvatella-avi
Cap a l’era digital
A partir de 1997 és en Joan, fill d’en Juan, qui es fa càrrec de l’empresa i inicia una etapa de múltiples canvis: s’actualitza el fons editorial i s’obren noves línies. El 2014 es modernitza la imatge de Salvatella, amb un logotip i una web molt en consonància amb les tendències del moment. Tot plegat s’engloba dins d’un ambiciós projecte per a digitalitzar les col·leccions existents i crear aplicacions per a dispositius mòbils, mantenint l’alt valor educatiu que caracteritza l’editorial.
Llibres relacionats
  • No featured products at this time.