Personatges
Els protagonistes de les col·leccions de Salvatella són petits i entranyables, per tal que els joves lectors s’hi puguin sentir identificats. A través d’ells, els infants viuen aventures –quotidianes o especials- que els obren un ventall d’emocions, hàbits i coneixements.
salvatella-personajes
Laura
La Laura és una nena oberta i riallera que, a través de les seves experiències personals, transmet als petits lectors valors i conductes adients per establir hàbits i una convivència respectuosa tant amb els altres com amb l’entorn. La col·lecció de contes "Laura i companyia" inclou al final de cada llibre un qüestionari per després de la lectura per refermar la comprensió.
Llibres del personatge
  • 7,00 €
  • 7,00 €
  • 7,00 €
salvatella-personajes
Faust i Merli
En Faust i la Merli són dos germans molt curiosos que ho volen saber tot, des de com es fa el pa fins com és l’univers. Cadascun dels seus contes explica de forma didàctica i clara un tema concret. Al final de cada conte hi ha un glosari amb el vocabulari tècnic que s’ha utilitzat. La col·lecció "Volem saber" s’adreça a nens a partir de 8 anys.
Llibres del personatge
salvatella-personajes
Anna i Xavier
L’Anna i en Xavier són dos germans que viuen petites aventures que els permeten experimentar diferentes emocions, com la preocupació, la ràbia, l’alegria o la por. A través de la col·lecció "Emocions", els petits lectors d’entre 3 i 8 anys aprenen a reconèixer i a gestionar els seus sentiments, la qual cosa és molt important per al seu desenvolupament.
Llibres del personatge
salvatella-personajes
Bruc
En Bruc és petit, negre, pelut i té quatre potes i una cua que remena content quan veu a l’Emily, la seva propietària. Però en Bruc és molt més que el gos de l’Emily, també és el seu amic i company de jocs. Es coneixen tan bé, que s’entenen amb la mirada. En els seus llibres, els lectors de 3 a 8 anys descobriran el petit univers de tots dos i gaudiran amb ells de les seves aventures.
Llibres del personatge