Il·lustrador/a
A Salvatella creiem que és tan important el contingut dels llibres com la forma de presentar-los. Per això triem els il·lustradors i dissenyadors que millor poden donar vida als personatges per convertir-los en èssers propers i entranyables. Aquests són alguns d’ells.
salvatella-personajes
Rita Culla i Perarnau
La Rita Culla, natural de Barcelona, va estudiar Belles Arts a l’Escola Superior Sant Jordi i Pintura Mural a l’Escola de Sant Cugat. La seva primera experiència com a il·lustradora va sorgir amb l’únic propòsit d’explicar una vivència infantil a la seva filla. Des de llavors va esdevenir, de forma inesperada, la seva feina diària. Per a l’editorial Salvatella ha il·lustrat llibres, contes, jocs i quaderns pedagògics, labor que ha compaginat amb la de professora d’expressió plàstica durant molts anys
Llibres del il·lustrador/a
salvatella-personajes
Sílvia Pla
Aquesta barcelonina afincada a Cardedeu va estudiar disseny gràfic a l’Escola Groc/Escola d’Arts Plàstiques. Va iniciar la seva carrera com a dissenyadora, tot i que no va trigar gaire a descobrir la seva altra vocació: la il·lustració. Des de llavors combina ambdues passions, que plasma tant en llibres de text i quaderns d’exercicis com en contes infantils. Per a l’editorial Salvatella ha il·lustrat gran nombre de quaderns de lectoescriptura, matemàtiques i la col·lecció "Pensem", entre d’altres. Ara mateix està treballant en nous contes de la col·lecció" Ves per on!"
Llibres del il·lustrador/a
salvatella-personajes
Carmina del Río
Carmina del Río va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Des d’aleshores ha combinat la il·lustració i l’autoria de llibre infantil amb la docència. Fortament convençuda de la importància de l’etapa infantil en la formació del nen com a persona, gran part dels seus títols giren entorn de l’educació en valors, com el respecte pels demés, per l’entorn i per les minusvàlues, juntament amb l’amor per la família. Ha escrit i il·lustrat més d’un centenar de títols per a l’Editorial Salvatella, dins de col·leccions com "Laura i companyia", "Els meus deures" o "Avui és un dia especial".
Llibres del il·lustrador/a