Autors
A Salvatella posem especial cura a l’hora de triar els autors dels llibres que editem. Procurem que siguin professionals altament preparats per donar resposta a les necessitats tant dels nens com dels pares i educadors. A continuació en mostrem alguns d’ells.
salvatella-personajes
Teresa Sabaté
Aquesta lleidetana, professora d’Educació Infantil, sempre ha compaginat la docència amb l’escriptura. La seva feina la va fer adonar-se que li calia material didàctic que no trobava al mercat. De la seva àmplia experiència i les seves ganes de que els alumnes aprenguessin d’una manera lúdica van sorgir els primers quaderns d’exercicis, publicats per Salvatella. És l’autora de gran quantitat de material per l’aprenentatge, com la col·lecció "Volem saber", els quaderns de preescriptura, prelectura i manualitats. El 2005 va rebre un homenatge dels escriptors lleidetans, les institucions culturals i el món del llibre.
Llibres del autor/a
salvatella-personajes
Mireia Canals
Llicenciada en filologia anglesa i doctora en comunicació àudiovisual, la Mireia Canals s’ha dedicat a l’escriptura infantil a partir d’una col·laboració amb un grup d’investigació de la UAB el qual treballa els hàbits, les conductes i els valors en infants i adolescents. La Mireia ha escrit per Salvatella col·leccions amb clara vocació d’ensenyament, com "Emocions", que incentiva el desenvolupament emocional i afectiu dels nens o "Els Contes de’n Marc i la Maria", que potencien conductes de socialització i hàbits d’autonomia en els més petits.
Llibres del autor/a
salvatella-personajes
Vicente Palacios
Des del moment en què va néixer a pocs metres de la casa de Vicente Solórzano (pioner de la papiroflèxia moderna) aquest burgalès estava destinat a ser algú important en el món d’aquest art. La seva afició es va convertir en passió quan, amb cinc anys, va veure com un nen plegava un full de paper fins a convertir-lo en un vaixell de dos seients. A partir de llavors es va tornar un investigador incansable, inventant algunes figures que s’han fet famoses i publicant i difonent la papiroflèxia arreu del món.
Llibres del autor/a