6 DE junio, 2016

Llibres sobre les festes majors: una altra manera de disfrutar de l’estiu

A l’estiu arriben la gran majoria de les festes majors populars dels pobles i dels barris dins les grans ciutats. Aquestes festes tenen el seu origen en un fet important de la historia de la localitat i van dedicades a un sant que es considera el patró del lloc.

castellers

A vegades la data de la festa major correspon a l’estiu i quan no es així es busca una data estiuenca per poder-la celebrar un segon cop.

somalestiu

Duren des del segle XIII i barrejen actes religiosos amb tradicions que no ho són, com per exemple danses, desfilada de gegants, dansa de sardanes, competicions esportives, focs artificials o castellers. Una colecció que ens explica això en diferents llibres es Folklore, que inclou un llibre sobre Els castellers, Ballem sardanes, i tres entregues de Som a l’estiu.

arribenlesvacances

Amb aquests llibres podreu repassar algunes de les tradicions més antigues de cada poble a més de viure-les en directe durant les vacances. En aquest sentit, Arriben les vacances es un llibre lleuger per disfrutar de la lectura durant el temps lliure de l’estiu, ens parla de l’època preferida dels nens i de les ganes que tenen de que arribin, un llibre per disfrutar mentre no perden el ritme lector.

arriba el senyor estiu

Per seguir practicant amb la lectura hi ha Quan arriba el senyor estiu, on el protagonista és la personificació d’aquest moment de l’any, amb lletra de pal i cursiva que a més té vocabulari en anglès. Una manera de seguir practicant amb la lectura i d’endinsar-se en l’adquisició d’una llengua estrangera.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *