6 DE junio, 2016

Les vacances: llibres infantils per estar de vacances

Ja arriben les vacances i els nens tenen el descans merescut que no han tingut durant tot l’any. És moment de que s’avorreixin, així descobriràn per ells mateixos noves maneres d’ocupar el temps fora dels horaris i les activitats programades. És moment de que practiquin esports i desenvolupin la psicomotricitat corporal. És moment també de passar-ho bé i de conèixer nous amics, desenvolupar-se socialment i obrir-se per conèixer noves persones, de llocs diferents i amb formes de fer diverses.

aprencdibuixar

El desenvolupament lúdic dels nens es pot donar a la platja, a la muntanya, practicant esports o fent manualitats, però hi ha activitats que s’han après durant l’any que és necessàri que no en perdin la pràctica, com per exemple la lectura.

animales

Els nens segueixen en contacte amb els llibres ja sigui mitjançant els quaderns d’estiu, els llibres per pintar i dibuixar o els llibres de papiroflèxia.

arribenlesvacances

Però no podem perdre de vista la lectura com a tal, tot i que és bo que estigui relacionada amb l’estiu i amb el temps lliure. Una bona idea és Arriben les vacances! un llibre amb un conte senzill que serveix per practicar la lectura, per llegir imatges, per ser escoltat si el nen encara és petit o inclús pot servir com a punt de partida per inventar noves històries i suggerir al petit que expliqui les seves pròpies vacances.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *